Den lille landsby Tise byder på fred, idyl og smukke naturomgivelser.


Tise er en lille landsby, som ligger hyggeligt, landligt og naturskønt et stykke bag Vesterhavets kyst. Her er I omgivet af stilhed og uspoleret natur, og omgivelserne indbyder til vandre-, cykel- og rideture samt afslapning. På grund af den centrale placering bag den Nordjyske vestkysts dejlige badestrande er der kun kort afstand til hav, seværdigheder og større byer fra Tise. 
Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i området, og 10 km herfra byder Brønderslev på gode indkøbsmuligheder samt flere spisesteder.

Strand

Strande som Blokhus Strand, Saltum Strand, Grønhøj Strand og Løkken Strand, som alle ligger 11-18 km fra Tise, hører til blandt de bedste i Danmark. De fine, brede sandstrande ligger foran et bælte af høje klitter med marehalm. Både sandstranden og det indbydende hav med bølger indbyder til badning, gåture samt diverse andre strand- og vandsportsaktiviteter. Strandene har alle Blåt Flag. 
Den enestående solnedgang over Vesterhavet kan nydes fra stranden eller klitterne.

Natur

Tise er beliggende ved det kuperede og meget naturskønne område Tise Bakker. Et netværk af stier leder jer rundt i området. Fra bakkerne er der udsigt over både Store Vildmose og Vesterhavet. Det omgivende landskab er desuden præget af marker, frodig landbrugsjord, små skovområder og Store Vildmose. 
Ved Lønstrup, 17 km mod nord, stiger den 90 m høje sandklit Rubjerg Knude direkte op af havet og fremstår som et ørkenagtigt landskab. Der er gode muligheder for at se rovfugle her.

Aktiviter

Både Tise Bakker og den øvrige natur, der omgiver Tise, indbyder til vandre-, cykel- og rideture. Rideheste kan lejes i området. 
Lystfiskere kan benytte sig af områdets åer, søer og Put & Take fiskesøer eller fiske fra kysten og på havet. 
Langs Vesterhavets strande kan I bade, solbade, spille bold og vandre. 
For golfspillere byder banerne i f.eks. Brønderslev (10 km), Løkken (11 km), Blokhus (17 km) og Hjørring (28 km) på udfordringer for såvel begyndere som øvede. Tise ligger i øvrgt ca. 15 km fra det meget populære Fårup sommerland. Fårup sommerland er både for voksen og børn. der er sjove karuseller og de har også danmarks største badeland. et meget atraktivt sted.

Seværdigheder

Hedeland i Brønderslev er Nordeuropas største rododendronpark med tusindvis af buske, fordelt på mere end 125 arter, og i sommerperioden kan I opleve en enestående blomsterpragt her (10 km). Bag den hyggelige turist- og badeby Løkken (11 km) kan I besøge Børglum Kloster - et smukt, gammelt munkekloster fra 1180'erne med atmosfære, udstillinger, kirke og parklignende omgivelser (12 km). Ved Nr. Rubjerg kan I opleve Rubjerg Knude - en 90 m høj bakkeø, der menes skabt af indlandsisen, samt Rubjerg Knude Fyr - et delvist tilsandet fyr, som blev opført i år 1900 og taget ud af drift i 1968 pga. sandflugt (17 km).Kommunekort Brønderslev-Dronninglund Kommune (PDF)